Sağlıkta Multidisipliner Tanı Tedavi Derneği
M U T A D
 
II. MUTAD ATÖLYE
20 - 23 NİSAN 2023
CORNELİA DELUXE HOTEL, BELEK / ANTALYA
KURS MERKEZİ

Cornelia Deluxe Hotel, Belek / Antalya & Kongre Merkezi



TOPLANTI TARİHLERİ

Kongre toplantıları, 20 - 23 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

20 Nisan 2023 tarihindeki toplantı başlama saati 14:00, 23 Nisan 2023 Toplantı bitiş saati 12:45 olarak de göz önüne alınarak, kongre konaklamalarının 20 – 23 Nisan 2023 tarihleri için 3 gece olarak yapılması tavsiye edilir.


KONGRE DİLİ

Kongre dili Türkçe’dir.


DAVET MEKTUBU

Kayıt işlemlerini yaptırmış tüm katılımcılara, talep ettikleri takdirde davet mektubu gönderilecektir. Bu mektup, sadece katılımcıların kurumlarından izin almasına yardımcı olmak amacını taşımaktadır.


KAYIT VE DANIŞMA MASALARI

Kurs merkezi Titanic Deluxe
 Hotel & Kongre Merkezi’nde kayıt ve danışma masası 20 Nisan 2023 tarihinden itibaren çalışmaya başlayacaktır. Bu masalar 20 – 23 Nisan 2023 tarihleri arasında 07:00 – 22:00 saatleri arasında açık kalacaktır. Katılımcılarımız kayıt ve danışma masalarına online ulaşabilecektir. Tüm otellerde misafirlerimiz Organizasyon personeli tarafından karşılanacaktır.


SEKRETERYA HİZMETLERİ

Kongre merkezindeki sekreterya aracılığı ile müracaatlarınız cevaplandırılacaktır.


KONGRE ALANI

Kongre alanına Hekim, Konuşmacı ve Kongre görevlisi dışında 3. bir şahsın girmesi kesinlikle yasaktır. Katılımcıların bu konuda titiz davranmaları önemle rica olunur. Kongremiz sunum, döküman ve kongre merkezi Covid-19 tedbirleri kapsamında katılımcıların sağlık güvenliği açısından Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun belirlediği çerçevede hazırlanıp katılımcıların kullanımına sunulacaktır.


KATILIM SERTİFİKASI

Kayıtlı tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Katılımcılar, sertifikalarını kayıt alanından yer alan kiosklardan 23 Nisan 2022 tarihinde saat 12:00’dan itibaren yaka kartlarını Covid -19 tedbirlerine uygunluk çerçevesinde teslim ederek alabileceklerdir.


TRANSFER HİZMETLERİ

Tüm katılımcıların transferleri gidiş – dönüş (havaalanı – otel – havaalanı) olarak yapılacaktır. Tüm transferler Covid-19 tedbirleri kapsamında bir araçta en fazla 2 kişi olacak şekilde gerçekleştirilecektir. Özel transferler için lütfen İletişim Bilgilerinden Organizasyon  ile irtibata geçiniz. Uçak değişikliklerinizi yazılı olarak 24 saat önceden bildirmeniz durumunda transfer değişikliğiniz dikkate alınacaktır

 
GENEL BİLGİLER